Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

10-10-2024

Canvis en el servei de recollida de residus porta a porta i d’obertura de la deixalleria Municipal per la vaga de treballadors

Potser t'agradaria compartir...

Canvis en el servei de recollida de residus porta a porta i d’obertura de la deixalleria Municipal per la vaga de treballadors

L'Ajuntament informa que a causa del conflicte entre els treballadors i l'empresa responsable del servei de recollida de la brossa, PreZero, a partir d’avui dijous, 10 d'octubre, s'ha convocat una vaga que afectarà el servei de recollida al nostre municipi i altres pobles de la comarca.

Mentre duri la vaga, la recollida porta a porta als nuclis i comerços, la fracció orgànica es recollirà 2 cops per setmana (dijous i diumenge). El servei de recollida del cartró serà del 50% (dimecres), la recollida del rebuig del 50% (divendres) i dels envasos el 75% de la jornada laboral (dijous i diumenge). 

Pel que fa a la urbanització el Papagai, la recollida porta a porta de la fracció orgànica es farà 2 cops per setmana (dijous i diumenge), el servei de recollida del rebuig i cartró serà del 50% (el diumenge) i la recollida d’envasos el 75% de la jornada laboral (dijous i diumenge).

La Deixalleria Municipal obrirà els dimecres per la tarda i el dissabte pel matí.

El servei de recollida de voluminosos no es podrà prestar fins a nou avís.

L'Ajuntament està en contacte permanent tant amb els treballadors com amb l'empresa. Mentrestant, es demana paciència i responsabilitat a tothom i que es respecti el calendari de recollida.

Podeu consultar els dies de recollida porta a porta i d’obertura de la Deixalleria en el calendari adjunt.

Potser t'agradaria compartir...